Te invitam sa te inregistrezi pe forum, daca nu esti deja membru in Invatam.Net
...
Invatam.Net este unul dintre cele mai noi forum-uri de web design si dezvoltare
din Romania. Vei gasi aici tutoriale, articole unicat si o comunitate prietenoasa.
Daca esti incepator sau avansat iti vei gasi locul alaturi de alti pasionati
de design. Poti discuta despre diferite aspecte ale activitatii tale, cere informatii,
schimba links sau mesaje de forum, posta anunturi si descarca fisiere exclusive
pentru Invata.Net si Wtricks.com
"site-uri ilegale cu muzica, folositi adresa urmatoare de email: antipiraterie@upfr.ro poate in felul asta mai scapam de intoxicatiile de zi cu zi din google si forumuri. care a invatat sa faca un tabel si sa scrie doua vorbe, poc... tranteste un site cu manele si da buzna peste tot sa si-l promoveze. aveti grija ce site-uri aveti in semnaturi si la review de acum incolo, ca de-acum raportez orice site de genul asta. in feulul asta lamurim si alta problema: sunt sau nu legale? "
ti-am reprodus complet (inclusiv greselile de ortografie ) post-ul . greselile de ortografie sau de exprimare nu vreau sa ti le comentez , dar cine te crezi tu sa stai sa faci morala acuma atat timp cat cel putin unul din site-urile tale foloseste soft piratat !
se pare ca cel putin in cazul tau , se aplica foarte bine un vechi proverb romanesc raportat la fudulie (nu ma forta acuma sa iti spun si proverbul ). site-uri de genul mp3 download , muzica , jocuri , programe , si alte cele nu au sansa sa stea in picioare mai mult de 1 sau 2 luni de zile cu acel cont de adsense pus pe el (iti explic in particular daca nu stii de ce , nu de alta dar nu vreau sa te fac de ras nici pe forumul asta , nici pe celelate forum-uri unde activezi )
"aveti grija ce site-uri aveti in semnaturi si la review de acum incolo, ca de-acum raportez orice site de genul asta" . deja am cosmaruri noaptea din cauza ta ! Sincer ma faci sa rad . De cat de patetic poti fi (apropo , stii ce inseamna ? ) . ce tupeu de nesimtit , ca sa nu spun altfel , poti avea in tine sa imi spui mie ca vei raporta orice site ce am in semnatura sau la review sau oriunde un alta parte vrea muschiul meu atat timp cat tu NESIMTIT CE ESTI , promovezi un site unde CICA dai lectii photoshop folosind un program piratat . TE PROVOC !!!
POST-EAZA AICI EMAILUL DE CONFIRMARE !
DA VREAU SA VAD EMAIL-UL PRIN CARE POTI DOVEDI FAPTUL CA FOLOSESTI ADOBE PHOTOSHOP CU LICENTA !. DACA NU TINE-TI GURA SI SA NU TE MAI AUD !
DA VREAU SA VAD EMAIL-UL PRIN CARE POTI DOVEDI FAPTUL CA FOLOSESTI ADOBE PHOTOSHOP CU LICENTA !. DACA NU TINE-TI GURA SI SA NU TE MAI AUD !
Black angel si daca foloseste photoshop trial versoin >?ii trebuie licenta.Sau daca omu o fi lucrat pentru cineva care avea photoshop cu licenta si si-a desprins unele aptitudini>?Dece il judeci tu ca nu are bani sa-si cumpere photoshop cu licenta .
blackangel32: oricat ai fi de convins ca ai dreptate, e dovada de nesimtire sa jignesti un om inainte de a avea dovezi. Diplomatia trebuie pastrata atat pe forum cat si in viata reala daca vrei ca ceea ce spui sa aiba vreun efect. Daca jignesti omul, chiar daca ai dreptate, nu esti altceva decat un scandalagiu.